Vi laver mad til dit event.

Og skræddersyer maden efter dine ønsker og laver mad til alle typer selskaber.

SCROLL

line

SCROLL

line

Vi laver mad til dit event.

Og skræddersyer maden efter dine ønsker og laver mad til alle typer selskaber.

Har du brug for mad til et event eller arrangement? GLAD! skræddersyer maden efter dine ønsker og laver mad til alle typer selskaber. Hvad enten det er en fest, skovtur, reception, polterabend, motionsløb eller et kursus, så sammensætter vi gerne et tilbud. Kvaliteten er naturligvis lige så høj som den du finder i caféen.

GLAD laver mad til firmaarrangementer efter samme sunde koncept som i caféen. Skal I have salat, sandwich eller har I andre forslag, så står vi klar til at hjælpe. Vi bager også kager på bestilling, og vi kan fremstille produkter uden brug af gluten og laktose til allergikere. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med os omkring dine helt specielle ønsker eller se vores menukort og blive inspireret.

Skal du have bragt mad ud til arbejdspladsen? Så sender vi gerne din mad med et miljøvenligt cykelbud, når det er muligt. Opret en firmaaftale, så sørger vi for middagsmaden til kollegaerne eller til kundemøder. Modtag en samlet faktura hver måned. Vi sender gerne din faktura elektronisk.

Ring til os på +45 61 42 77 33 eller kontakt os i formularen nedenfor. Vi glæder os meget til at hjælpe dig. 

KONTAKT

Telefon: +45 61 42 77 33

Mail: adm.gladcafe@gmail.com

Adresse: Frederiks Allé 127

8000 Aarhus C

SKRIV TIL OS