OM CAFÉ GLAD

Sund take-away af god kvalitet var starten på det hele, da Café Glad åbnede tilbage i 2005. Vi udvikler løbende på menuen og på indretningen, for at gøre det så lækkert, varieret og indbydende som muligt.

SCROLL

line

På Café Glad er økologi, bæredygtighed, sundhed og god smag vores allervigtigste værdier. Vi laver stort set alt fra bunden – lige fra varme retter, salater og dressinger til kager og boller. Det betyder, at vi kan stå inde for alle de ingredienser, vi bruger. Da vi har Det Økologiske Guldmærke for spisesteder, er 90-100 % af vores råvarer er økologiske. Vi har også fokus på vegansk, vegetarisk og glutenfri mad for at imødekomme alles behov.

Alt fra menuen kan fås som take-away, men du er meget velkommen til at nyde din mad i vores hyggelige café. 
Hvad enten du er på udkig efter morgenmad, frokost,  aftensmad eller en snack, har vi masser af sund og smagfuld mad at byde på. Vi har farverig friskpresset juice, kaffe, te og kage til den ekstra lækkersultne – for selvom vi går meget op i sundhed, synes vi også, der skal være plads til hygge og forkælelse! Udgangspunktet er altid at lave mad, som man bliver glad af at spise og se på!

 

På Café Glad er økologi, bæredygtighed, sundhed og god smag vores allervigtigste værdier. Vi laver stort set alt fra bunden – lige fra varme retter, salater og dressinger til kager og boller. Det betyder, at vi kan stå inde for alle de ingredienser, vi bruger. Da vi har Det Økologiske Guldmærke for spisesteder, er 90-100 % af vores råvarer er økologiske.

Alt fra menuen kan fås som take-away, men du er også meget velkommen til at nyde din mad i vores hyggelige café. 

Vi har eksempelvis øget vores fokus på vegansk, vegetarisk og glutenfri mad for at imødekomme alles behov.

Hvad enten du er på udkig efter morgenmad, frokost, eftermiddagsmad eller aftensmad har vi masser af sund og smagfuld mad at byde på! Du kan se vores menukort her. Vi har også farverig friskpresset juice, kaffe, te og kage til den ekstra lækkersultne – for selvom vi går meget op i sundhed, synes vi også, der skal være plads til hygge og forkælelse! Udgangspunktet er altid at lave mad, som man både bliver glad af at spise og se på!